Autovehicul radiat din circulație, descoperit în Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un microbuz neînmatriculat.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Andrei D., cu dubla cetățenie R. Moldova și Portugalia, în vârstă de 40 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Spania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Spania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul în cauză din Spania, cu suma de 9.700 euro și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autovehicul radiat din circulație, descoperit în Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe