Autovehicul cu număr fals de înmatriculare, descoperit în Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire un bărbat care a încercat să scoată din țară un autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

În data de 17 noiembrie a.c., în jurul orelor 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, C.V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 65 de ani, conducând un ansamblul de vehicule, format dintr-un autocamion şi o semiremorcă, înmatriculat în Belgia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijloacelor de transport, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că seria de sasiu a camionului poansonată şi cea menţionată în documentul de înmatriculare sunt diferite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  • Autovehicul cu număr fals de înmatriculare, descoperit în Albiţa
  • Autovehicul cu număr fals de înmatriculare, descoperit în Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe