Autoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată în Albița  

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră o autoutilitară marca Nisssan condusă de un cetăţean român şi căutată pentru confiscare de autoritățile italiene.

În ziua de 14 mai 2018, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul român B.C.I., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Brașov, conducând o autoutilitară marca Nissan.

 La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoutilitara figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoutilitara marca Nissan de la un cetățean român, la sfârșitul anului trecut, plătind suma de 6.000 euro și nu are cunoştinţă despre faptul că aceasta este furată sau implicată în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoutilitara, în valoare de 23.000 lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată în Albița   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe