Autoturisme radiate din circulaţie descoperite la Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni care au fost depistaţi conducând fiecare câte un autoturism radiat din circulaţie.

În ziua de 15 iunie  a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român Petru V., domiciliat pe raza județului Iași, în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, ce avea aplicate plăcuțe de înmatriculare românești.

În ziua de 16 iunie  a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni-I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul moldovean Victor B., în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Lituania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismele în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca Mercedes Benz a fost radiat din circulaţie din data de 15.09.2015, iar cel marca Volkswagen din data de 27.04.2017.

Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că acestea figurau ca fiind radiate, respectiv că nu au drept de circulaţie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autoturisme radiate din circulaţie descoperite la Sculeni
  • Autoturisme radiate din circulaţie descoperite la Sculeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe