Autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile olandeze şi belgiene descoperite în Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi de cetățenie R. Moldova care conduceau autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile din Olanda, respectiv, din Belgia.

În ziua de 6 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ judeţul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetățeanul din R. Moldova, Denis S., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Honda, înmatriculat în Olanda.

În ziua de 8 octombrie a.c., în jurul orei 02.30, în același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova, Arcadie L., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Belgia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismele în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ambele autoturisme au fost radiate din circulaţie de autorităţile din Olanda, începând cu data de 14.06.2017, respectiv de autorităţile din Belgia, începând cu data de 22.08.2017.

Cu privire la cele constatate, bărbaţii au declarat că au achiziţionat autoturismele şi că nu aveau cunoştinţă despre faptul că nu mai aveau drept de circulaţie începând cu data cumpărării lor.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

  • Autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile olandeze şi belgiene descoperite în Albiţa
  • Autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile olandeze şi belgiene descoperite în Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe