Autoturisme neînmatriculate, descoperite la Brăila şi Galaţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Brăila şi Galaţi efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni români care au fost depistaţi la volanul unor autoturisme ce figurau ca fiind unul neînmatriculat, iar celălalt radiat din circulaţie.

În ziua de 16 iunie a.c., în jurul orei 09.30, poliţistul de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, aflat în serviciu la Perimetrul III – Zona Liberă Brăila, a oprit pentru verificari o autoutilitară marca Fiat Ducato, ce avea aplicate numere de circulaţie provizorii, condusă de brăileanul P.S., în vârstă de 49 de ani.

În aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, echipajul mixt format dintr-un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi şi un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, acționând în baza unei informaţii, a oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Galaţi, un autoturism marca Renault Kalos, înmatriculat în Germania, condus de gălăţeanul G.T., în vârstă de 36 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoutilitara marca Fiat Ducato are numărul de înmatriculare expirat din data de 09.06.2017, iar autoturismul  marca Renault Kalos figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile germane din luna iulie 2016.

Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că autovehiculele se află în atenția autorităților.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autoturisme neînmatriculate, descoperite la Brăila şi Galaţi
  • Autoturisme neînmatriculate, descoperite la Brăila şi Galaţi

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe