Autoturism radiat din circulaţie, descoperit la P.T.F. Oancea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie, care s-a prezentat la controlul de frontieră, conducând un autoturism radiat din circulaţie de către autorităţile lituaniene.

În data de 17 martie a.c., în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Ruslan V., în vârstă de 43 de ani, cu dublă cetăţenie ucraineană şi canadiană, conducând un autoturism marca Volvo S80 înmatriculat în Lituania.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, bărbatul a prezentat şi certificatul de înmatriculare eliberat de autorităţile lituaniene şi permisul de conducere eliberat de autorităţile canadiene.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat că autoturismul respectiv este radiat din circulaţie de către autorităţile lituaniene, din luna octombrie 2014.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autoturism radiat din circulaţie, descoperit la P.T.F. Oancea
  • Autoturism radiat din circulaţie, descoperit la P.T.F. Oancea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe