Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Galați rutier

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din Cipru care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

În data de 26 iulie a.c, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean cipriot, în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, ce avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Sloveniei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Slovenia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Galați rutier

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe