Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în P.T.F. Sculeni

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat din R. Moldova care conducea un autoturism marca Peugeot 207, radiat din circulaţie de autorităţile din Germania.

În data de 20 august a.c., în jurul orei 12.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, judeţul Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din R. Moldova Andrei P., în vârstă de 48 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot 207.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Germania, din data de 20.06.2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autoturismului de către autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în P.T.F. Sculeni   
  • Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în P.T.F. Sculeni   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe