Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în P.T.F. Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care conducea un autoturism marca Fiat radiat din circulaţie.

În data de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul român, Alexandru A., în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Germania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie, din data de 31.08.2017.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul respectiv a fost cumpărat în luna octombrie din Polonia, de la un dealer auto, contra sumei de 7800 euro. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autoturismului cu număr de înmatriculare emis de autorităţile germane.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autoturism radiat din circulaţie,  descoperit în P.T.F. Sculeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe