Autoturism radiat din circulație descoperi la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la controlul de frontieră, la volanul unui autoturism, radiat din circulație.

În data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un cetățean Azerbaijan, în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Cehia.

La controlul de frontieră s-a descoperit că plăcuțele de înmatriculare sunt căutate pentru confiscare de către autoritățile din Cehia.

S-au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat faptul că autoturismul în cauză este radiat din circulație de la data de 29.12.2019.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în ciruclație a unui vehicul neînmatriculat și tăinuire, plăcuțele de înmatriculare fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism radiat din circulație descoperi la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe