Autoturism radiat din circulaţie de doi ani, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălăţeni

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean ucrainean care a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat.

În ziua de 15 septembrie a.c, în jurul orei 09.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul ucrainean C.M., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Honda CR-V, înmatriculat în Lituania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul, din Germania, plătind suma de 500 de euro. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport nu figura ca fiind înmatriculat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism radiat din circulaţie de doi ani, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălăţeni
  • Autoturism radiat din circulaţie de doi ani, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălăţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe