Autoturism neînmatriculat descoperit în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un cetățean Republica Moldova, care conducea un autoturism radiat din circulaţie de către autorităţile din Bulgaria.

În data de 02 octombrie a.c., pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești - I.T.P.F. Iași a oprit în trafic pentru control în localitatea Vlădești, județul Galați un autoturism care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare aparținând Bulgariei. Autoturismul era condus de un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 43 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora  au constatat că acesta este radiat din circulație din  data de 23.02.2021.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  • Autoturism neînmatriculat descoperit în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe