Autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Sculeni  

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes C200CDI, în valoare de aproximativ 70.000 lei, căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Italia.

În data de 30 iulie a.c., în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova, Valeriu P., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes C200CDI, an fabricaţie 2013, înmatriculat în Belgia.

 La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autorităţile italiene.

Cu privire la aspectele constatate, Valeriu P. a declarat că a achiziţionat autoturismul plătind suma de 15.000 de euro. Totodată, bărbatul a mai menționat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este implicat în vreun litigiu şi căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 69.150 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Sculeni   
  • Autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Sculeni   
  • Autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Sculeni   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe