Autoturism fără drept de circulație în România, depistat de polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brăila

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila-I.T.P.F. Iași au depistat un bărbat în trafic, conducând un autoturism care nu avea drept de circulație în România.

În data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în municipiul Brăila o autoutilitară marca Iveco, care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare suedeze, fiind condusă de cetățeanul român, D.I., în vârstă de 21 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu avea drept de circulație în România, fiind suspendat din circulație din data de 27.11.2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism fără drept de circulație în România, depistat de polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brăila
  • Autoturism fără drept de circulație în România, depistat de polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brăila

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe