Autoturism cu numere provizorii expirate, depistat în trafic

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat în trafic un tânăr din judeţul Botoşani care conducea un autoturism ale cărui numere provizorii de înmatriculare erau expirate de la începutul acestei luni.

În data de 25 februarie 2020, în jurul orei 13.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, a oprit în trafic pentru control, pe comunicaţia Ştefăneşti-Iaşi, un autoturism marca Ford Fiesta, cu număr provizoriu de înmatriculare, condus de un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că numerele provizorii au expirat la începutul acestei luni.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Autoturism cu numere provizorii expirate, depistat în trafic
  • Autoturism cu numere provizorii expirate, depistat în trafic
  • Autoturism cu numere provizorii expirate, depistat în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe