Autoturism cu documente falsificate depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism pentru care a prezentat documente falsificate.

În data de 23 februarie  a.c.,  în jurul orei 12.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași a oprit, în localitatea de frontieră Mihăileni, un autoturism marca Ford Transit, cu numere de înmatriculare portugheze, condus de un botoşănean în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că parte din documentele prezentate pentru control, respectiv poliţa de asigurare şi stickerul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice, cu însemnele autorităţilor din Portugalia, nu prezintă condiţiile de formă şi fond specifice unor documente autentice, fiind false.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută și sancționată de articolul 323 din Codul Penal.

  • Autoturism cu documente falsificate depistat în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe