Autoturism cu autorizație de circulație provizorie expirată, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești  efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic la volanul unui autovehicul a cărui autorizație de circulație provizorie nu mai era valabilă.

În data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 17.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 24, în apropierea localității de frontieră Băleni, județul Galați, un autoturism, cu număr de înmatriculare provizoriu românesc, condus de un bărbat, în vârstă de 34 de  ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autorizația de circulație provizorie eliberată pentru autoturismul în cauză nu mai era valabilă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism cu autorizație de circulație provizorie expirată, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălățeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe