Autoturism căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Toyota Avensis, căutat de autoritățile din Spania.

În ziua de 10 august a.c., în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, Sergiu M., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Avensis, înmatriculat în Republica Moldova.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Spania la data de 11.10.2002.

Cu privire la aspectele constatate, Sergiu M. a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză în luna decembrie 2011, din oraşul Chişinău, contra sumei de 5.600 euro şi nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a acestuia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, până la finalizarea cercetărilor.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit la P.T.F. Albiţa
  • Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit la P.T.F. Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe