Autorul unui jaf armat căutat de autorităţile din România și Germania, depistat la Albiţa

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, căutat de autorităţile din  România și Germania, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate  pentru săvârşirea infracţiunilor de jaf armat și tăinuire, pe teritoriul Germaniei.

În ziua de 15 decembrie a.c, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat, G.I., cetăţean român şi R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în R.Moldova.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului figurau două alerte: una de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din România, la data de 13.07.2020 și cealaltă emisă de autorităţile din Germania, la data de 06.07.2020, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de jaf armat și tăinuire, pe teritoriul Germaniei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Autorul unui jaf armat căutat de autorităţile din România și Germania, depistat la Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe