Autorizație provizorie de circulație expirată

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești  efectuează cercetări cu privire la o persoană de sex feminin, care a fost depistată în trafic la volanul unui autoturism cu autorizație de circulație expirată.

În data de 28 mai a.c., în jurul orei 14.40, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Frumușița, județul Galați, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu românesc, condus de un cetățean român, în vârstă de 25 de  ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autorizația provizorie de înmatriculare este expirată din data de 24.05.2023.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autorizație provizorie de circulație expirată

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe