Asigurare falsă descoperită de polițiștii de frontieră brăileni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila, efectuează cercetări în cazul unui cetățean român, care a prezentat la control o asigurare falsă pentru mijlocul de transport pe care îl conducea.

În data de 01 august a.c., în jurul orei 16.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în P.P.F. Zona Liberă Brăila - I.T.P.F. Iaşi, un cetățean român,  în vârstă de 38 ani, domiciliat pe raza județului Buzău, la volanul unui ansamblul rutier, format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, înmatriculat în România.

Pe timpul efectuării formalităților de control bărbatul a prezentat  pentru capul tractor o carte internaţională de asigurare pentru autovehicule.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că acesta este falsificat, iar capul tractor nu este asigurat.

În legătura cu cele constatate, cetățeanul român a declarat că este doar angajat la firma de transport şi nu are cunoştinţă despre autenticitatea acestora.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de  fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

  • Asigurare falsă descoperită de polițiștii de frontieră brăileni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe