Ascundea în bagaje 15 litri de coniac

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit 15 litri de coniac, ascuns în bagajele unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova.

În ziua de 18 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia, Vasile N., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse în bagajele personale ale lui Vasile N., în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 15 litri coniac (30 sticle x 0,5 litri), concentrație 40%, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării întregii cantități de alcool descoperite, în valoare de 405 lei, indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

  • Ascundea în bagaje 15 litri de coniac

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe