Articole vestimentare contrafăcute, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova care transporta 200 articole vestimentare contrafăcute .

În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni – I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru un control de rutină, pe raza localității  de frontieră Gorban, un autovehicul marca Mercedes Sprinter, condus de un cetățean din R. Moldova în vârstă de 32 de ani.

La controlul de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport și persoanei, colegii noștri au descoperit cantitatea de 200 articole vestimentare (compleuri sportive formate din pantalon și bluză trening ) ce purtau însemnele grafice ale unor mărci înregistrate și care prezentau semne vădite de a fi contrafăcute.

Conform prevederilor legale, s-a luat măsura reținerii bunurilor care prezentau semne de contrafacere, în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.

  • Articole vestimentare contrafăcute, confiscate la frontieră
  • Articole vestimentare contrafăcute, confiscate la frontieră
  • Articole vestimentare contrafăcute, confiscate la frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe