Alcoolemia i-a dat curaj ca să conducă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate.

În data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi – I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Bosia, o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în România, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Institutul de Medicină Legală Iaşi în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  • Alcoolemia i-a dat curaj ca să conducă

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe