A vrut să îşi viziteze rudele din Republica Moldova, încercând să treacă ilegal frontiera de stat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești au depistat un bărbat care intenționa să treacă ilegal frontiera de stat, în Republica Moldova.

În data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti-I.T.P.F. Iași, au depistat bărbat care se deplasa către malul românesc al râului Prut și care intenționa să treacă ilegal frontiera de stat, în Republica Moldova.

Bărbatul a fost condus la sediul sectorului în vederea efectuării cercetărilor, în urma cărora s-a stabilit că acesta este un cetățean român, în vârstă de 53 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că intenționa să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova pentru a-și vizita rudele.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

  • A vrut să îşi viziteze rudele din Republica Moldova, încercând să treacă ilegal frontiera de stat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe