A testat vigilenţa poliţiştilor de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea permis de conducere valabil.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul român V.B., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, care conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, la solicitarea colegilor noştri, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa deoarece l-a pierdut. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că V.B. nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • A testat vigilenţa poliţiştilor de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe