13 cu ghinion pentru un gălăţean depistat la volan cu permis de conducere necorespunzător

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 13 iulie 2020, în jurul orei 14.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe DN. 26, în localitatea de frontieră Frumuşiţa, județul Galați, un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul marca BMW și o remorcă marca SYRIUSZ, tip platformă pe care transporta un autoturism marca FORD, condus cetățeanul român M.F., în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul pe raza județului Galaţi.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

  • 13 cu ghinion pentru un gălăţean depistat la volan cu permis de conducere necorespunzător
  • 13 cu ghinion pentru un gălăţean depistat la volan cu permis de conducere necorespunzător
  • 13 cu ghinion pentru un gălăţean depistat la volan cu permis de conducere necorespunzător

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe