100 de euro preţul unui permis de conducere fals

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean german care a prezentat la control un permis de conducere polonez fals, pe care l-a procurat plătind suma de 100 euro.

În data de 12 mai a.c., în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în ţară, cetăţeanul german V.B., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Renault.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat un permis de conducere similar celor eliberate de autoritățile din Polonia.

Polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplineşte condițiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a stabilit faptul că V.B. nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

În legătură cu cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat documentul din Federaţia Rusă plătind suma de 100 de euro, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaște

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material  în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • 100 de euro preţul unui permis de conducere fals  
  • 100 de euro preţul unui permis de conducere fals  
  • 100 de euro preţul unui permis de conducere fals  
  • 100 de euro preţul unui permis de conducere fals  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe