INFORMARE

Poliția de Frontieră din Republica Moldova a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi cu privire la faptul că, sâmbătă, 29.04.2017, în intervalul orar 06:00 – 11:00, activitatea postului vamal ”Cahul” (Republica Moldova) va fi sistată, ca urmare a faptului căMinisterul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (Republica Moldova) va efectuarea lucrări de reparație a trotuarului podului dintre posturile vamale Cahul (Republica Moldova) și Oancea (România).

În intervalul orar specificat, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră existente la granite cu R. Moldova, astfel:

  • P.T.F. Galaţi - jud. Galați
  • P.T.F. Albiţa - jud. Vaslui
  • P.T.F. Sculeni - jud. Iași

Todată, vă informăm că la reluarea activităţii în Punctul de Trecere a Frontierei Cahul (Republica Moldova) conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ, menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră moldovene în acest sens.

  • INFORMARE

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe