Tânăr cu permis de conducere italian fals, depistat de poliţiştii de frontieră  

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un cetățean român aflat la volanul unui autoturism care a prezentat la control un permis de conducere fals.

În data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 07.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni-I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Poșta Elan, județul Vaslui, o autoutilitară  marca Dacia 1307, condusă  de vasluianul B.C., în vârstă de 25 de ani.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor italiene.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals total.

În urma verificărilor efectuate s-a concluzionat că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

  • Tânăr cu permis de conducere italian fals, depistat de poliţiştii de frontieră   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe