Autoturism marca Porsche căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Porsche model "911 Carrera" ce figurează în bazele de date ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane. 

La data de 27.03.2021, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean german, în vârstă de 56 de ani, conducând un autoturism marca Porsche model ,,911 Carrera”, culoare gri mat.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar autovehiculul în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor.

  • Autoturism marca Porsche căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră giurgiuveni
  • Autoturism marca Porsche căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe