Autoturism în valoare de 35.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia, descoperit la P.T.F. Turnu Măgurele


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca Alfa Romeo, în valoare de 35.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 18.01.2020, în jurul orei 14.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar H.A., în vârstă de 45 de ani, la volanul unui autoturism marca Alfa Romeo Stelvio, fabricat în anul 2017.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 13.07.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un cetățean italian și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 35.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor.

  • Autoturism în valoare de 35.000 de  euro, căutat de autorităţile din Italia, descoperit la P.T.F. Turnu Măgurele
  • Autoturism în valoare de 35.000 de  euro, căutat de autorităţile din Italia, descoperit la P.T.F. Turnu Măgurele

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe