UPDATE: Patru migranţi sirieni predaţi autorităţilor bulgare


Cei patru cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în România şi au fost depistați de polițiștii de frontieră constănțeni au fost predați astăzi autorităților de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, conform Acordului de readmisie dintre cele două state, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Reamintim faptul că în data de 08.07.2021, în jurul orei 06:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa – judeţul Constanţa au descoperit, într-o zonă împădurită din apropierea localității de frontieră Răzoarele, patru cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Ulterior, persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 16 și 40 de ani. La cercetări, cei în cauză au declarat că au încercat să intre ilegal în ţară cu scopul de a ajunge în state din vestul Europei.

  • UPDATE: Patru migranţi sirieni predaţi autorităţilor bulgare

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe