UP DATE: Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră în Portul Constanța Sud Agigea


UP DATE: În urma cercetărilor efectuate, societatea transportatoare  a fost sancționată contravențional, de către Agenția Națională de Administrare Fiscală, cu o amenda în valoare de 68.053 lei.

 *
*      *

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța sud Agigea, un marinar, cetățean turc, care comercializa țigări de contrabandă.

În data de 15.09.2020, în jurul orei 21.00 în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat pe numitul H.Y. cetățean din Turcia, în vârstă de 59 ani,  marinar îmbarcat pe o navă sub pavilion Panama, care oferea spre comercializare în municipiul Constanța, cantitatea de 5.000 pachete de țigări netimbrate.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

  • Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră în Portul Constanța Sud Agigea
  • Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră în Portul Constanța Sud Agigea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe