200 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat în zona de competență un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 200 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 06.02.2019, în jurul orei 19.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității Lipnița, județul Constanța, un autoturism înmatriculat în România, condus de cetățeanul român M.L., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ialomița.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 200 kilograme de peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  •  200 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră constănțeni
  •  200 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră constănțeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe