Trafic suspendat temporar prin P.T.F. Porţile de Fier I

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile de frontieră din Serbia că, în intervalul 18.05.2021, ora 23.00 - 19.05.2021, ora 06.00, traficul rutier prin P.F. DjerdapI (R. Serbia) - P.T.F. Porţile de Fier I (România) va fi suspendat temporar ca urmare a unor lucrări la ecluza pentru nave de la Hidrocentrala Porţile de Fier I - Djerdap, de  pe partea sârbă.

Recomandăm cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera de stat prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, în respectivul interval orar, să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim de trafic internaţional de la frontiera cu Republica Serbia:

  • P.T.F. Porţile de Fier II - județul Mehedinţi;
  • P.T.F. Naidăş - județul Caraş Severin;
  • P.T.F. Stamora Moraviţa și P.T.F. Jimbolia - județul Timiş.

Totodată, recomandăm participanților la trafic să consulte aplicaţia Trafic Online, disponibilă pe pagina de internet a instituției ( www.politiadefrontiera.ro).

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră sârbe și dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe