Utilaj căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit în județul Suceava

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit, în municipiul Rădăuți, un utilaj în valoare de peste 600.000 lei care era căutat de autoritățile din Marea Britanie pentru confiscare.

Ieri, 8 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Suceava – ITPF Sighetu Marmației au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate din străinătate.

Astfel, lucrătorii noştri au identificat, într-o hală de pe raza municipiului Rădăuți - județul Suceava, un buldoexcavator marca JCB, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi  căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în data de 24 februarie 2020. Utilajul aparținea unui cetățean român în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Buldoexcavatorul, an fabricație 2018, în valoare de peste 600.000 lei (aproximativ 125.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

  • Utilaj căutat de autorităţile din Marea Britanie,  descoperit în județul Suceava
  • Utilaj căutat de autorităţile din Marea Britanie,  descoperit în județul Suceava
  • Utilaj căutat de autorităţile din Marea Britanie,  descoperit în județul Suceava

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe