Urmărit internațional pentru furt calificat, depistat în PTF Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în PTF Siret un cetățean ucrainean, urmărit internațional de către autoritățile din Rusia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ieri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 14.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, călătorea în calitate de pasager, cu un autocar marca înmatriculat în România,

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că cetățeanul în cauză figurează în baza de date a INTERPOL ca fiind urmărit international.

Pe numele bărbatului era emisă o alertă de către autoritățile din Rusia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe