Urmărit general depistat în P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, urmărit internațional, care era căutat de autoritățile din Cehia pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei şi proprietății.

Duminică, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, A.O., în vârstă de 38 de ani, din județul Maramureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile din Cehia au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei și proprietății.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe