Urmărit general căutat de autoritățile române, depistat în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au identificat și predat autorităților competente un cetăţean ucrainean, condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Azi dimineață, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară cetăţeanul ucrainean  I. A., în vârstă de 52 de ani, conducând un automarfar marca Scania, înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia formalităților specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, de către Judecătoria Rădăuţi, în data de 07.06.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe