Un tânăr maramureșean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri


Poliţiştii de frontieră maramureșeni şi lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureș, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Rona de Sus - județul Maramureș la persoane implicate în traficul de droguri. Faţă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Poliţiştii de frontiera maramureșeni şi lucrători de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureș, au demarat activităţi specifice în vederea identificării şi probării activităţii infracţionale a unor cetăţeni români care acţionau coordonat la săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de risc”, cu scopul de a obţine beneficii financiare.

Astfel, în ziua de 16 octombrie a.c., în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Maramureș, oamenii legii au descins la trei domicilii de pe  raza localității Rona de Sus – județul Maramureș, la persoane implicate în activități de trafic de  droguri.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, astfel: 72 gr cannabis, 26 plante de cannabis, 120 comprimate M.D.M.A. (metilendioximetamfetamină), semințe cannabis, mai multe pachete cu țigări de proveniență Belarus și Duty Free, suma de 20.000 lei, 3 stații de emisie recepție, precum și alte elemente probatorii şi înscrisuri. 

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus punerea în aplicare a unui mandat de aducere faţă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, pentru comiterea infracțiuniilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Cercetările sunt continuate de procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, care a dispus în cursul zilei de 16 octombrie reținerea pentru 24 de ore a bărbatului.

În cursul zilei de azi, 17 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus pentru persoana în cauză măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

La acţiune au participat 18 poliţişti  de frontieră cu 6 autospeciale, precum şi un ofițer  din cadrul S.C.C.O. Maramureș.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

  • Un tânăr maramureșean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri
  • Un tânăr maramureșean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri
  • Un tânăr maramureșean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri
  • Un tânăr maramureșean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe