Un cetățean cu dreptul de a conduce suspendat, descoperit la PTF Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni fac cercetări în privinţa unui cetățean, care avea dreptul de a conduce suspendat.

Marți, 23 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina.

La solicitarea colegilor noștri, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile ucrainene, însă în urma unor verificări suplimentare s-a constatat că avea suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României din 03 august 2023.

Cu privire la aspectele constatate, a declarat că nu știa că nu are dreptul de a conduce din moment ce el are un nou permis eliberat de autoritățile ucrainene.

Acum, cetățeanul ucrainean este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui drept a fost suspendat, continuându-și călătoria în calitate de pasager.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe