Țigări în valoare de 280.000 de lei confiscate la frontiera verde

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, la frontiera verde, aproape 24.000 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 280.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfăşurat, în cursul zilei de 19 iulie a.c., o acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 04.30, colegii noştri descoperit, la aproximativ zece de metri de linia de frontieră spre interior, pe direcţia localităţii Brodina, 42 de colete cu țigări, abandonate.

În scurt timp au fost anunțate autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Toate coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 23.900 pachete, în valoare de aproximativ 280.000 de lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, dar şi trecere ilegală a frontierei de stat, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

  • Țigări în valoare de 280.000 de lei confiscate la frontiera verde
  • Țigări în valoare de 280.000 de lei confiscate la frontiera verde

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe