Țigări descoperite sub bancheta şi în rezervorul unui autoturism, în PTF Siret

Polițiștii de frontieră  şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetăţean  român care transporta  ascunse într-un locaş special amenajat sub bancheta din spate şi în rezervorul unui autoturism, 920 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În data de 29 ianuarie, în jurul orei 21.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul român I. T., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism  marca Volksvagen Passat, înmatriculat în România..

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismlui, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat sub bancheta din spate şi în rezervorul autoturismului, cantitatea de 920 pachete cu ţigări, având provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.380 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Totodată autoturismul marca Volksvagen Passat în valoare de 4.700 lei a fost ridicat în vederea confiscării,  deoarece avea confecţionat un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

  • Țigări descoperite sub bancheta şi în rezervorul unui autoturism,  în PTF Siret
  • Țigări descoperite sub bancheta şi în rezervorul unui autoturism,  în PTF Siret
  • Țigări descoperite sub bancheta şi în rezervorul unui autoturism,  în PTF Siret

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe