Ţigări ascunse în două autoturisme, descoperite în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit ascunse în două autoturisme, 530 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă. Ţigările în valoare totală aproximativ 800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar două persoane de sex feminin au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

În data de 31 august a.c., în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, judeţul Suceava, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în România, două autoturisme în care se aflau ascunse țigări de proveniență ucraineană.

În primul autoturism, marca Audi, condus de către o tânără, M.A., cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în bagajele personale şi în aripile din spate ale autoturismului, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 420 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

În al doilea autoturism, marca Volkswagen, condus tot de către o femeie, S. R., în vârstă de 61 de ani, a fost descoperită în bagajele personale cantitatea de 110 pachete țigări, de aceeași proveniență.

În ambele cazuri, țigările în valoare totală de aproximativ 800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două femei au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

  • Ţigări ascunse în două autoturisme, descoperite în P.T.F Siret
  • Ţigări ascunse în două autoturisme, descoperite în P.T.F Siret

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe