Tânără fără permis depistată cu mașina în trafic

O tânără din județul Satu Mare este cercetată de polițiștii de frontieră după ce a fost oprită cu mașina în trafic și s-a constatat că ea nu posedă permis de conducere.

Azi-noapte, cu puțin înainte de miezul nopții, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu, aflați în exercitarea atribuțiilor pe căile de comunicație din zona de responsabilitate, au oprit pentru control, în localitatea Halmeu, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România. La volanul mașinii se afla o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Satu Mare. Colegii noștri i-au solicitat acesteia documentele pentru control, dar sătmăreanca nu a putut prezenta permisul de conducere întrucât nu posedă un astfel de document.

În cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe