Sucevean arestat preventiv pentru ultraj

Ieri, 16 noiembrie 2021, în jurul orei 2.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în localitatea de frontieră Lupcina, județul Suceava, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina, au identificat, în staționare, cu motorul pornit, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii de frontieră i-au solicitat bărbatului documentele în vederea legitimării, însă acesta a refuzat, a devenit agresiv, aducând injurii și amenințări la adresa polițiștilor de frontieră, fapt pentru care s-a procedat la încatușarea acestuia, moment în care bărbatul a  lovit un polițist de frontieră.

Ulterior, bărbatul a fost identificat, fiind vorba de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Drept urmare, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, ulterior fiindu-i întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Susnumitul a fost prezentat Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind condus și predat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe