Sătmărean căutat de autoritățile române, oprit în P.T.F. Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Satu Mare pentru săvârşirea  infracțiunii de abandon de familie.

În data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere al Frontierei Urziceni, s-a prezentat pentru a ieşi din  România, A.G., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în august 2019, un mandat european de arestare şi un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emis de  Judecătoria Satu Mare pentru săvârșirea  infracțiunii de abandon de familie.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe