Peste 2.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte au identificat, în piața din localitatea cu acelaşi nume, trei cetățeni români, care dețineau 2.040 de articole pirotehnice, în valoare de 3.060 lei, fără a fi autorizați în acest sens.

Ieri, 05 ianuarie 2020, în timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte, județul Maramureș, au depistat, în piața din localitatea de frontieră Poienile de sub Munte, trei persoane care dețineau mai multe materiale pirotehnice.

Imediat, persoanele au fost identificate ca fiind cetățeni români, fiind doi bărbați de 19, respectiv 32 de ani, din județul Sălaj și un minor în vârstă de 15 ani, din județul Mureș.

Din verificări a rezultat faptul că persoanele în cauză nu sunt autorizate pentru a desfășura operațiuni cu astfel de materiale.

În urma inventarierii, poliţiştii de frontieră au constatat că sunt 2.040 de bucăți cu amestecuri pirotehnice, în valoare de 3.060 de lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

  • Peste 2.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră
  • Peste 2.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră
  • Peste 2.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe